Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
21195 diákért dolgozik a Székesfehérvári Tankerületi Központ Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. szeptember 08.
ImageTöbb mint 21 ezer tanulójával, közel 150 feladatellátási helyével az ország egyik legnagyobb Tankerületi Központja a székesfehérvári. A nyáron elvégzett munkákról és az előttünk álló tanévről iskolai vezetők és Török Szabolcs tankerületi igazgató közösen számolt be.
Tovább...
 
Május végéig ingyenes a parkolás Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 07.
A nyári főszezonban és télvíz idején, amikor be van fagyva a Velencei-tó, egy gombostűt sem lehet leejteni Velence frekventált, parthoz közel eső részein található parkolóiban. Ilyenkor az állandó lakosságszám duplájának, triplájának (!) megfelelő strandoló, nyaraló, korcsolyázó van jelen, éppen úgy, mint a nagyobb városi eseményeken.
Tovább...
 
Elektroterápia: nem sokkol, hanem gyógyít! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 07.
ImageAz elektromos áramtól már egészen pici korunkban óvtak a szüleink – és mi is igyekszünk távol tartani gyermekeinket a konnektortól és minden olyan berendezéstől, amely (véleményünk szerint) kárt okozhat a szervezetben, sejtekben az ember és az áram „megrázó” találkozása miatt. Éppen ezért érdekes felfedezést jelenthet sokak számára az elektroterápia szakterületének és gyógyító hatásának megismerése.
Tovább...
 
Önkéntes felolvasás a III. számú Idősek Otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Artúr   
2017. szeptember 06.
Image„Mesélj egy szép történetet” címmel szervezett önkéntes akciót a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház az Új Nemzedék Közösségi Térrel együttműködve a III. számú Idősek Otthonában. A tegnapi jótékonysági világnaphoz kapcsolódva Székesfehérvárhoz kötődő közismert emberek olvastak fel meséket, novellákat a bentlakásos intézményben élő idős embereknek.
Tovább...
 
Negyedszer keresik Fehérvár Hangját Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Andrea   
2017. szeptember 06.
ImageElindult a jelentkezés a Fehérvár Hangja versenyre: immáron negyedszerkeresik a Fejér megyében élő, vagy itt tanuló legtehetségesebb énekest. A verseny fődíja a rangos „Fehérvár Hangja” cím, amit a nyertes viselhet, aki egyéb értékes ajándékok mellett a Fehérvár Travel jóvoltából partnerével Párizsba utazhat.
Tovább...
 
Fehérvári katonahősök előtt tisztelegtek a Gyergyó emlékparkban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 06.
ImageA második világháborúban Gyergyószentmiklós határában elesett 159 székesfehérvári katonára emlékeztek kedden délután a fehérvári Gyergyó emlékparkban. A tiszteletadáson Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese beszédében többek között arról szólt, hogy emlékeznünk kell a nemzet megmaradása érdekében
Tovább...
 
Iskolát vált a gyermekem - Hogyan vészeljük át? Nyomtatás E-mail
Írta: Webbeteg   
2017. szeptember 06.
ImageNem csak az iskolakezdés jelenthet nehézséget egy gyermek életében, hanem az iskolaváltás is. Ezt nagyban meghatározza, hogy milyen okból, és mikor kerül rá sor.
Tovább...
 
Zárjuk üvegbe a nyarat!  Aszaljunk zöldségeket télire! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. szeptember 05.
ImageHasználjuk ki a nyár utolsó napsugarait, és őrizzük meg a kertünkben termett zöldségek zamatos ízét/illatát télire! Nincs jobb – és egészségesebb – annál, mint amikor a napon aszalt növényekkel fűszerezzük ételeinket.
Tovább...
 
Felújítások a Tóváros legforgalmasabb átkötő útján Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 05.
ImageMűszaki átadást tartottak a Tóvárosban, ahol megújult a Horvát István út és a Toronysor közötti, nagy forgalmú átkötő út burkolata, akadálymentesítették a járdákat és felújították a parkolókat is. A beruházás bruttó összértéke csaknem 35 millió forint. A városrészi felújítások tovább folytatódnak.
Tovább...
 
2020-ra megújul a Velencei-tó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. szeptember 05.
ImageA partfal rekonstrukcióról, a Velencei-tó komplex megújulásáról elsőként tavaly nyár elején adtunk hírt, akkor azt lehetett tudni, hogy a tó védművei, kikötői megújulnak, illetve a vízgyűjtő területet rekonstruálják.
Tovább...
 
Védelmi gyakorlatot tartottak Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 05.
A FLAGA Gáz Kft. telephelyén belső védelmi gyakorlatot tartottak tegnap délelőtt, amellyel egy konténer földre zuhanásával több palack felhasadását és robbanását imitálták. Ezzel párhuzamosan a Városházán is megkezdődött a külső védelmi terv részleges gyakorlása, a Helyi Védelmi Bizottság tagjainak részvételével. A délelőtt folyamán a fehérvári oktatási intézményekben tűzriadó gyakorlatot tartottak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11661 - 11671 / 20492